Bengkung moden berzip



<<<"En somi yg memula tolong zipkan , tapi bila dah pakai selesa dan rasa mantap!">>>

SMS/WASSAP : taip <ZIP> ke 019-3080948

Untuk promo hebat lain click sini http://tinyurl.com/bengkung-zip-dan-bamboo

"salam sis..smlm dpt dh bengkung moden tu..sy ikut care yg di suggestkn dgn care berbaring..tp nk zip sndiri susah sbb mcm xsmpai..mgkin sbb perut sy bsr hehe sbb mse besalin dlu sy xpakai ape2 bengkung..sakit kt bhgn ceaser tu..skrg baru ler nk try kai..nak kai nye susah..smpai en somi yg tlg zip kan..tp ble dh bgun,alhamdulillah xde lak rase senak or x selese..tp rase mantap je kt bhgn perut ni..xde rase goyang2 ble jln heheee..t bln dpn nk oder lg ye..thx sis.. "

➤Testimonial sebenar dari Puan Norshalini.


BENGKUNG MODEN BERZIP
Penyelesaian kepada masalah masalah perut buncit......
▬►telah terjual sebanyak lebih 5000 pcs sejak mula dijual

--------------- HARGA :

---------------
1 PC- RM40  free postage

3-4 pcs - RM35 per pc free postage
5 pcs keatas  -
RM30 per pc free postage

untuk borong sila sms ke 0193080054 (danita)


➤material:Nylon/sponge layer/far infrared ray

➤Fungsi :-
1.memberi sinar infra red, dimana membantu aktiviti perpeluhan yg berkesan disekitar perut
2.mengekalan suhu, dimana meransang perpeluhan dimasa yg singkat
3.meningkatkan tekanan di kawasan pinggang, dimana melindungi dari lemak semakin terkumpul
4.direka khas untuk ibu-ibu yg sibuk. Sering kesuntukan masa. Sangat praktikal. Amat sesuai digunakan semasa berpantang dan juga selepas pantang.
5.sangat selesa bila anda memakai dan tidak berlipat
6.boleh dipakai bersama krim pelangsing
7.sangat bagus dipakai semasa dalam pantang dan period kerana infrared akan memberi kepanasan dimana melancarkan pengaliran darah kotor keluar
8.sesuai dipakai samada bg sudah berkahwin atau pun bujang

➤Tips pemakaian
1.boleh digunakan semasa mandi didalam tab, kerana sgt effective membantu meningkatkan efek infra red
2.jika anda banyak bekerja semasa duduk,pastikan anda memakainya kerana membantu pencegahan pengumpulan lemak
3.boleh dipakai semasa bersukan, walaupun hanya bersukan simple, tp akan menghasilkan peluh yg banyak dimana sgt bagus untuk membakar lemak
4. Cara terbaik untuk memakai adalah dgn keadaan berbaring dan zipkan mengikut zip yang sesuai dengan perut anda.
• Untuk permulaan/pertama kali penggunaan , jangan gunakan zip yg terlalu ketat, biar betul2 ikut size badan dan selesa.
• Bila ada perubahan(jika zip yg digunakan sebelum ini longgar) baru guna zip yg lain yg sesuai... jangan paksa diri guna zip yang terlalu ketat
• Seelok-eloknya pakai 8 jam sehari (untuk mendapat kesan yg maksimum)

➤ukuran
sesuai untuk yg berukuran pinggang 22-34 inci

➤cara basuhan
1.basuh dengan air sabun, gosok tangan
2.jangan sidai direct cahaya matahari

➤jika anda mempunyai kulit sensitif
- basuh dahulu bengkung, dan lapik dengan kain bila memakainya


---------------------------------------------------------
BAGAIMANA UNTUK DAPATKANNYA?
---------------------------------------------------------
Boleh guna salah satu cara di bawa :-

✔wassap/sms" ZIP" ke 0193080948 

---------------------------------------------------------
CARA MEMBAYAR
---------------------------------------------------------
1.MAYBANK-562526504062 Danita Maternity Ent
2.CIMB - 12670000318105 Danita Maternity Ent

setelah bank in sila pm/sms 0193080948 sertakan

1)nama
2)alamat
3)bank in bank mana
4)amount
5)brg yg diorder

PS: Tak rugi melabur untuk bengkung ni, disamping kos yang amat murah,sangat praktikal boleh dipakai semasa berpantang dan amat selesa dipakai semasa bekerja.

PS: Buat yang telah mendapatkan bengkung ini dari kami, tahniah diucapkan buat anda. Semoga anda berpuas hati.

Untuk melihat keperluan ibu berpantang yg lain sila click sini
http://tinyurl.com/keperluan-ibu-semasa-berpantan

Comments  

 
0 #29 online 2014-07-15 02:05
What you posted was very logical. But, what about this?
suppose you wrote a catchier post title? I ain't saying your content is
not solid, but suppose you added a post title that grabbed folk's attention? I mean Bengkung moden berzip is kinda plain. You might glance at Yahoo's home page and see how they create article headlines to get viewers interested.
You might add a video or a related pic or two to get readers interested about what you've written. In my opinion, it might make your website a little
livelier.
Quote
 
 
+1 #28 hani 2013-06-21 12:16
Berape harge siap pos lju?
Quote
 
 
+1 #27 hani 2013-06-21 12:15
Harge siap pos laju berape?semenanjung..
Quote
 
 
-2 #26 hani 2013-06-21 12:14
Harge siap pos laju brape?semenanjung
Quote
 
 
-1 #25 meriam 2013-02-12 15:22
Sy berminat dgn bengkung berzip nie... Tp mcmn cr nk bli?
Quote
 
 
0 #24 meriam 2013-02-12 15:20
:-)
Quote
 
 
0 #23 noor haryanti 2013-02-04 22:03
Assalammualaiku m..mcm ner saya nk order ye..bengkung moden berzip ni..klo blh saya nk secepat mungkin
Quote
 
 
0 #22 Meor Saiful Nazli 2013-01-11 17:55
inovasi dalam BENGKUNG sangat cepat.
Quote
 
 
0 #21 Meor saiful nazli 2013-01-07 19:33
Alhamdulillah semakin mudah untuk kita memakai bengkung dengan inovasi2 yang telah mendahului zaman.
Quote
 
 
0 #20 fazillah 2012-12-23 16:13
mcm mn nk order?/
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh

Online Chat

Facebook Badge

Pilihan Ibu Berpantang

Keperluan Ibu berpantang
(Sila click gambar)

 


 

 


 

Newsletter




Chat Room

Who's online

We have 61 guests online

Payment Method